Siirry pääsisältöön

Erinomainen buffet vaihtoehto yritystapahtumiin

Onnistunut yritystapahtuma vaatii laadukasta tarjoilua, joka täyttää kaikkien osallistujien toiveet. Sulava Catering tarjoaa monipuolisia buffet-vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan yritysasiakkaiden tarpeita. Meidän kattava valikoimamme sisältää herkullisia, tuoreita ja kausittaisia raaka-aineita, jotka takaavat, että jokainen vieras löytää pöydästä jotakin mieluista.

Buffet tarjoilu on joustava ratkaisu erilaisiin yritystilaisuuksiin, olipa kyseessä sitten pienimuotoinen kokous tai suuri seminaari. Sulava Cateringin ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii siitä, että ruoka on esillä houkuttelevasti ja että tarjoilu sujuu saumattomasti koko tilaisuuden ajan.

Räätälöidyt menut jokaiseen makuun

Ymmärrämme, että jokainen yritystilaisuus on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä menuvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri teidän toiveitanne. Olipa kyseessä sitten perinteiset suomalaiset maut tai kansainväliset herkut, Sulava Cateringin asiantunteva tiimi luo menun, joka ihastuttaa kaikkia osallistujia.

Kokeneet kokkimme ovat mestareita luomaan tasapainoisia ja mieleenpainuvia makuelämyksiä, jotka kruunaavat yritystapahtumanne. Meiltä löytyy vaihtoehtoja myös erityisruokavalioita noudattaville, joten voitte olla varmoja, että jokainen vieras huomioidaan.

Laadukas palvelu alusta loppuun

Sulava Cateringin palvelu ei rajoitu vain ruokaan. Me huolehdimme kaikesta tarjoiluun liittyvästä, alkaen suunnittelusta aina tapahtuman jälkeiseen siivoukseen. Meidän tavoitteenamme on tehdä yritystilaisuudestanne mahdollisimman vaivaton, jotta voitte keskittyä olennaiseen – liiketoimintaanne ja vieraisiinne.

Kun valitsette meidät kumppaniksenne, saatte käyttöönne kokeneen tiimin, joka on valmis vastaamaan kaikkiin tarpeisiinne. Olemme ylpeitä kyvystämme tarjota henkilökohtaista palvelua ja huomioida pienimmätkin yksityiskohdat, jotka tekevät tilaisuudestanne unohtumattoman.

Vastuullisuus ja laatu käsi kädessä

Vastuullisuus on yksi Sulava Cateringin perusarvoista. Pyrimme käyttämään paikallisia ja luomuraaka-aineita aina kun mahdollista, ja meidän keittiömme toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme paitsi maistuvaa myös eettisesti tuotettua ruokaa yritystapahtumiinne.

Laatu näkyy kaikessa mitä teemme, aina raaka-aineiden valinnasta valmiiseen annokseen. Meidän tiukat laatuvaatimuksemme varmistavat, että jokainen suupala on paitsi herkullinen, myös turvallinen ja korkealaatuinen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit