Siirry pääsisältöön

Tervetuloa tutustumaan Sulava Cateringin tarjoamiin uusimpiin herkkuihin ja palveluihin, jotka määrittelevät tämän hetken juhlapöydät. Buffet-tyyppinen tarjoilu on suosittu valinta monenlaisiin tilaisuuksiin, sillä se tarjoaa vieraille mahdollisuuden maistella laajaa kirjoa erilaisia ruokia ja herkkuja. Mutta mitkä ovat ne viimeisimmät virtaukset, jotka saavat vieraat palaamaan tarjoilupöytään yhä uudelleen ja uudelleen? Lue eteenpäin, niin kerromme, miten Sulava Catering tuo nämä trendit suoraan juhlapöytääsi.

Paikalliset herkut pääosassa

Kuluttajien kasvava kiinnostus lähiruokaan ja paikallisiin tuotteisiin näkyy myös buffet-cateringissa. Sulava Catering panostaa tuoreisiin, kauden mukaisiin raaka-aineisiin, jotka hankitaan lähialueen tuottajilta. Tämä ei ainoastaan tue paikallista taloutta, vaan takaa myös sen, että tarjoiluissa maistuu aito ja puhdas maku. Olipa kyseessä sitten juurekset suoraan lähitilalta tai juustot paikalliselta pienjuustolalta, me tuomme parhaat maut juhliisi.

Lisäksi, paikallisten tuotteiden käyttö mahdollistaa uniikkien ja muistettavien makuelämysten luomisen. Asiakkaamme arvostavat sitä, että voimme kertoa tarinan jokaisen tarjottavan herkun takaa – mistä se on peräisin, kuka sen on valmistanut ja miten se on valmistettu. Tämä lisää ruokailukokemuksen arvoa ja tekee jokaisesta tilaisuudesta entistä erityisemmän.

Vastuullisuus ja kestävyys

Vastuullisuus ja kestävyys ovat nousseet merkittäviksi teemoiksi myös catering-alalla. Sulava Catering on omaksunut nämä arvot osaksi jokapäiväistä toimintaansa. Pyrimme minimoimaan ruokahävikin ja käytämme kierrätettäviä tai biohajoavia astioita ja tarjoiluvälineitä. Buffet-tarjoilumme suunnitellaan aina ympäristöä kunnioittaen, ja pyrimme aktiivisesti vähentämään toimintamme hiilijalanjälkeä.

Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden valita täysin kasvispohjaisia tai vegaanisia vaihtoehtoja, jotka ovat herkullisia ja ravitsevia. Tämä ei ainoastaan palvele niitä, jotka noudattavat kasvisruokavaliota, vaan myös niitä, jotka haluavat tehdä ympäristötietoisia valintoja. Me Sulava Cateringissa uskomme, että pienilläkin valinnoilla on suuri merkitys tulevaisuutemme kannalta.

Interaktiiviset elämykset

Buffet-catering ei ole enää pelkästään ruokailua, vaan se on muuttunut kokonaisvaltaiseksi elämykseksi. Sulava Catering tuo tapahtumiisi interaktiivisia elementtejä, kuten live cooking -pisteitä, joissa ammattikokit valmistavat ruokia vieraiden silmien edessä. Tämä tuo lisäviihdettä ja mahdollistaa vieraiden osallistumisen ruoanlaittoprosessiin.

Näiden elämyksellisten pisteiden avulla voimme tarjota myös personoituja makuelämyksiä. Vieraat voivat esimerkiksi koota omat salaattinsa tai maustaa annoksensa juuri heidän toiveidensa mukaisesti. Tällainen vuorovaikutus ruoan ja vieraiden välillä tekee jokaisesta tilaisuudesta ainutlaatuisen ja ikimuistoisen.

Sulava Catering on sitoutunut tuomaan juhliisi uusimmat buffet-cateringin trendit ja innovaatiot. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, häät tai muu merkkipäivä, me varmistamme, että tarjoilusi puhuvat puolestaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton ruokaelämys seuraavaan tilaisuuteesi!