Siirry pääsisältöön

Monipuoliset catering-ratkaisut jokaiseen tilaisuuteen

Tervetuloa tutustumaan Sulava Cateringin kattavaan palveluvalikoimaan, joka on suunniteltu vastaamaan kaikenlaisiin tarpeisiin Lahden alueella. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, häät tai muu merkkipäivä, meidän tehtävämme on tehdä juhlastasi unohtumaton. Kokeneena toimijana catering-alalla, meillä on taito yhdistää perinteiset maut uusiin, innovatiivisiin kokonaisuuksiin, jotka hurmaavat vieraasi.

Meidän palvelumme eivät rajoitu pelkästään ruokaan. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan onnistuneeseen tilaisuuteen. Henkilökuntamme auttaa suunnittelussa ja toteutuksessa, ja voimme myös vuokrata tarvittavat astiat sekä kalusteet. Näin voit keskittyä täysillä nauttimaan juhlastasi ilman huolta käytännön järjestelyistä.

Laadukas ja ammattitaitoinen henkilökunta

Sulava Cateringin vahvuus on sen henkilökunnassa. Meidän tiimimme koostuu alansa ammattilaisista, jotka ovat valmiita palvelemaan sinua ja vieraitasi lämmöllä ja ammattitaidolla. Olipa kyseessä keittiöhenkilökunta tai tarjoilijat, meidän tiimimme varmistaa, että tilaisuutesi sujuu suunnitelmien mukaan ja että jokainen vieras tuntee itsensä tervetulleeksi.

Henkilökuntamme ei ainoastaan valmista ja tarjoile herkullisia ruokia, vaan he ovat myös apunasi juhlapäivän suunnittelussa ja toteutuksessa. Voit luottaa siihen, että meidän ammattitaitoinen tiimimme huolehtii yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen – juhlimiseen ja yhdessäoloon.

Räätälöidyt baaripalvelut juhliisi

Juhlan kohokohta on usein baaritiski, jossa vieraat voivat nauttia juomista ja seurustella. Sulava Catering tarjoaa räätälöidyt baaripalvelut, jotka nostavat tilaisuutesi uudelle tasolle. Baaripakettimme sisältää kaiken tarvittavan: drinkkien suunnittelusta ja baarimikosta aina lasitavaraan ja koristeisiin asti. Lisäksi autamme sinua alkoholihankinnoissa, jotta juomatarjonta olisi juuri sellainen kuin toivot.

Meidän baaripalvelumme on suunniteltu helpottamaan juhlien järjestämistä. Baarimikkomme huolehtivat siitä, että juomat valmistuvat sujuvasti ja että jokainen vieras saa nauttia juuri sellaisen drinkin kuin haluaa. Tämä palvelu on täydellinen tapa lisätä tilaisuuteesi ripaus ylellisyyttä ja varmistaa, että juhlat jäävät kaikkien mieleen.

Astia- ja kalustevuokraus joustavasti

Järjestätpä sitten pientä kokoontumista tai suurta juhlaa, Sulava Cateringin astia- ja kalustevuokrauspalvelu tarjoaa kaiken tarvittavan 30–200 hengen tilaisuuksiin. Meiltä löytyy laaja valikoima astioita, pöytiä ja tuoleja, jotka sopivat niin perinteiseen kuin moderniinkin makuun. Vuokraamme vain laadukkaita ja hyvin pidettyjä tuotteita, jotta tilaisuutesi näyttää aina tyylikkäältä ja kutsuvalta.

Me ymmärrämme, että jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä vuokrauspakettisi juuri sinun tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä sitten intiimi illallinen tai suuri juhlatapahtuma, meidän kalusteemme ja astiamme auttavat luomaan juuri oikean tunnelman ja viimeistelevät tilaisuutesi ilmeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit