Siirry pääsisältöön

Tekijöitä ja tunnelmaa jokaiseen juhlaan

Olipa kyseessä sitten häät, yritystapahtuma tai intiimi illallinen, Sulava Catering tuo Lahden alueen tilaisuuksiin unohtumattoman makuelämyksen ja ensiluokkaisen palvelun. Meidän kokenut tiimimme ymmärtää, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeidesi mukaan. Kun osallistujia on vähintään 30, voimme tarjota kokonaisvaltaisen palvelun, joka sisältää herkullisen ruoan lisäksi myös henkilökunnan ja astioiden vuokrauksen.

Laadukas catering on paljon muutakin kuin vain ruokaa – se on kokemus, joka jää vieraiden mieleen. Me Sulava Cateringissa panostamme jokaisen tilaisuuden yksityiskohtiin, jotta tunnelma olisi kohdillaan alusta loppuun. Olipa kyseessä sitten rento cocktail-tilaisuus tai virallinen gaalaillallinen, meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii, että kaikki sujuu sulavasti.

Henkilökunta tilaisuuksiin – Ammattitaitoa ja iloista palvelua

Tapahtuman onnistuminen ei ole pelkästään kiinni hyvästä ruoasta, vaan myös palvelun laadusta. Sulava Cateringin iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta on valmiina takaamaan, että juhlapäiväsi sujuu ilman stressiä. Tarjoilijamme ja keittiöhenkilökuntamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka tuntevat alansa ja ymmärtävät asiakaspalvelun tärkeyden.

Henkilökuntamme ei ainoastaan huolehdi ruoan esillepanosta ja tarjoilusta, vaan auttaa myös tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa. Heidän avullaan voit keskittyä nauttimaan tilaisuudestasi ja viettämään aikaa vieraittesi kanssa, tietäen että kaikki käytännön asiat hoituvat ammattilaisten toimesta.

Baarikokonaisuus – Nosta juhlasi uudelle tasolle

Erikoisdrinkeistä ja laadukkaista juomista on tullut olennainen osa onnistuneita juhlia. Sulava Cateringin baaripalvelut tuovat tilaisuuteesi ripauksen glamouria ja varmistavat, että juomatarjoilu on ensiluokkaista. Räätälöity baaripakettimme sisältää kaiken tarvittavan: drinkkien suunnittelusta ja baarimikon palveluista aina lasitavaraan ja alkoholittomiin mixereihin.

Meidän kauttamme saat myös kauppalistan, joka helpottaa alkoholijuomien hankintaa. Baarimikkomme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka osaavat luoda juuri oikeanlaisen tunnelman ja tarjota vieraillesi unohtumattomia makuelämyksiä. Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus tai yksityisjuhla, meidän baaripalvelumme nostavat juhlasi varmasti seuraavalle tasolle.

Astia- ja kalustevuokraus – Tyylikkyyttä ja mukavuutta

Tyylikkäät astiat ja mukavat kalusteet ovat tärkeä osa tilaisuuden ilmettä ja viihtyvyyttä. Sulava Catering tarjoaa laajan valikoiman vuokrattavia astioita ja kalusteita, jotka sopivat niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Meiltä löytyy kaikki tarvittava 30–200 hengen tapahtumiin, ja voimme auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat elementit juhlapaikkaasi sopivaksi.

Olipa kyseessä sitten elegantit lasit, laadukkaat pöytäliinat tai mukavat tuolit, meidän kalustevalikoimamme kattaa kaikki tarpeesi. Voit luottaa siihen, että kaikki vuokraamamme tuotteet ovat korkealaatuisia ja hyvin huollettuja, jotta sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Anna meidän auttaa sinua luomaan tilaisuudestasi sekä visuaalisesti että käytännöllisesti toimiva kokonaisuus.