Siirry pääsisältöön

Sulava Catering – tekijöitä ja tunnelmaa juhliisi

Juhlien järjestäminen voi olla stressaavaa, mutta Sulava Cateringin avulla voit keskittyä nauttimaan tilaisuudestasi. Kokenut tiimimme tuo juhliisi paitsi herkulliset cocktailpalat, myös ammattitaidon ja lämpimän tunnelman. Olipa kyseessä häät, yritystapahtuma tai syntymäpäivät, meiltä löytyy sopiva tarjoiluratkaisu jokaiseen tilaisuuteen.

Kun juhlasi koko ylittää 30 osallistujaa, voimme tarjota sinulle kokonaisvaltaisen palvelun, joka sisältää herkullisen ruoan lisäksi myös henkilökunta- ja astiavuokrauksen. Kauttamme saat kaiken tarvittavan sujuvaan juhlien järjestämiseen, jotta voit itse keskittyä olennaiseen – vieraiden viihtyvyyteen ja ikimuistoisten hetkien luomiseen.

Baarikokonaisuus – lisää loistoa juhliisi

Erityisen suosittu palvelumme on räätälöity baarikokonaisuus, joka nostaa juhlasi uudelle tasolle. Baaripalvelumme sisältää kaiken tarvittavan onnistuneeseen juhlatunnelmaan: drinkkien suunnittelusta ja baarimikon palveluista aina lasitukseen ja juomien koristeluun asti. Meiltä saat myös kauppalistan tarvittavista alkoholeista, jotta voit hankkia ne helposti itse.

Me Sulava Cateringilla ymmärrämme, että juomatarjoilu on tärkeä osa onnistunutta juhlaa. Siksi panostamme baaripalveluidemme laatuun ja yksityiskohtiin, jotta sinä ja vieraasi voitte nauttia mestaribaarimikkomme valmistamista juomista huoletta.

Astia- ja kalustevuokraus – helppoutta ja mukavuutta

Juhlien järjestäminen vaatii paljon muutakin kuin vain herkullista ruokaa ja juomaa. Tarjoamme astia- ja kalustevuokrausta, joka kattaa kaiken tarpeellisen 30–200 hengen tilaisuuksiin. Laadukkaat astiastot ja mukavat kalusteet ovat juhlien perusta, ja meiltä löydät ne kaikki yhdestä paikasta.

Valikoimamme sisältää erilaisia astiakokonaisuuksia sekä pöytiä ja tuoleja, jotka sopivat niin perinteisiin kuin moderneihinkin juhlatiloihin. Meiltä vuokraat kaiken tarvittavan helposti ja vaivattomasti, jotta voit luoda juhliisi juuri sen oikean ilmapiirin ja varmistaa vieraiden viihtyvyyden.

Aiheeseen liittyvät artikkelit