Siirry pääsisältöön

Täydellinen juhlatarjoilu Lahdessa

Lahdessa juhlien järjestäminen on nyt entistäkin helpompaa ja herkullisempaa, kiitos Sulava Cateringin monipuolisen tarjoilupalvelun. Olipa kyseessä sitten häät, yritystilaisuus tai merkkipäivän juhlinta, meiltä löydät kaiken tarvittavan onnistuneeseen juhlaan. Meidän kokenut tiimimme tuo pöytääsi paitsi makuelämyksiä, myös sujuvan palvelun, joka tekee juhlapäivästäsi unohtumattoman.

Sulava Cateringin juhlatarjoilu on suunniteltu vastaamaan Lahden alueen asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Tarjoamme laadukkaat ja maukkaat ruokalajit, jotka on valmistettu paikallisista raaka-aineista ja suurella sydämellä. Meidän kattava valikoimamme takaa, että löydät juuri sinun tilaisuuteesi sopivan tarjoilun, oli se sitten perinteinen suomalainen menu tai kansainvälisiä makuja kunnioittava kokonaisuus.

Henkilökunta tilaisuuksiin

Juhlien järjestäminen voi olla stressaavaa, mutta Sulava Cateringin ammattitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan. Tarjoamme iloisen ja kokeneen henkilökunnan, joka huolehtii keittiö- ja tarjoilutehtävistä, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan juhlastasi. Meidän tiimimme varmistaa, että ruokailu sujuu kitkatta ja vieraasi ovat tyytyväisiä.

Henkilökuntamme ei ole vain ruoanlaiton ja tarjoilun ammattilaisia, vaan he ovat myös juhlien tunnelman luojia. Heidän läsnäolonsa ja ammattitaitonsa ansiosta voit luottaa siihen, että juhlapäiväsi sujuu suunnitelmien mukaan ja että jokainen yksityiskohta on huolella mietitty.

Baarikokonaisuus juhliin

Haluatko nostaa juhlasi uudelle tasolle? Sulava Cateringin baaripalvelut tarjoavat juuri sen. Räätälöimme baarikokonaisuuden juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi, sisältäen drinkkien suunnittelun ja baarimikon, joka varmistaa, että juomatarjoilu on ensiluokkaista. Meidän kauttamme saat kaiken tarvittavan, jotta voit tarjota vieraillesi unohtumattoman cocktail-elämyksen.

Baaripakettimme sisältää kaiken tarvittavan aina lasituksista ja juomien koristeista alkoholittomiin mixereihin. Lisäksi laadimme sinulle kauppalistan ostettavista alkoholeista, jotta voit keskittyä juhlien suunnitteluun ilman ylimääräistä vaivaa. Meidän baaripalvelumme avulla juhlasi muuttuvat tavallisesta ikimuistoiseksi tapahtumaksi.

Astia- ja kalustevuokraus

Juhlatilaisuuden järjestäminen vaatii paljon muutakin kuin vain herkullisen ruoan ja juoman. Sulava Catering tarjoaa astia- ja kalustevuokrausta, joka kattaa kaiken tarvittavan 30–200 hengen tilaisuuksiin. Meiltä saat laadukkaat astiastot, pöydät ja tuolit, jotka täydentävät juhlatilaasi ja luovat toivomasi ilmapiirin.

Meidän kattava vuokravalikoimamme mahdollistaa sen, että löydät juuri oikeat elementit juhliisi, olipa kyseessä sitten intiimi illallinen tai suuri juhlatapahtuma. Vuokraamme vain parasta laatua olevia tuotteita, jotta voit olla varma, että juhlatilasi näyttää tyylikkäältä ja kutsuvalta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit