Siirry pääsisältöön

Tekijöitä ja tunnelmaa Lahteen

Lahti on tunnettu upeista maisemistaan ja eläväisestä kulttuuristaan, mutta myös juhlien järjestäminen tässä kaupungissa voi olla unohtumaton kokemus. Sulava Catering tuo juhliisi paitsi makuelämyksiä, myös ammattitaitoisen henkilökunnan, joka varmistaa, että tapahtumasi sujuu mutkattomasti. Olipa kyseessä häät, yritystapahtuma tai perhejuhla, meidän tehtävämme on luoda puitteet, joissa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty.

Laadukas tarjoilu on juhlan sydän, ja meidän kokenut tiimimme on valmis loihtimaan herkullisia kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu juuri sinun tilaisuutesi tarpeisiin. Käytämme paikallisia raaka-aineita ja yhdistämme perinteisiä makuja uusiin innovaatioihin, jotta jokainen suupala olisi nautinto. Anna meidän hoitaa juhlatarjoilu, niin sinä voit keskittyä nauttimaan Lahden upeista puitteista ja seurastasi.

Henkilökunta tilaisuuksiin

Sulava Cateringin palveluksessa on joukko alansa parhaita ammattilaisia, jotka takaavat, että juhlasi sujuvat saumattomasti alusta loppuun. Tarjoilijamme ja keittiöhenkilökuntamme ovat koulutettuja ja kokeneita, ja heidän tehtävänään on huolehtia siitä, että jokainen vieras tuntee itsensä tervetulleeksi ja hyvin palvelluksi. Meidän henkilökuntamme on valmiina vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi ja tekemään juhlastasi ikimuistoisen.

Ei ole väliä, onko kyseessä intiimi illallinen vai suuri juhla, meidän henkilökuntamme on valmiina varmistamaan, että jokainen yksityiskohta on huomioitu. Heidän ammattitaitonsa ja positiivinen asenteensa ovat avainasemassa luomaan juuri oikeanlaisen tunnelman tilaisuuteesi. Luota meihin – me huolehdimme, että juhlapäiväsi Lahdessa sujuu ilman huolia.

Baarikokonaisuus juhliin

Juhlien kohokohta on usein baaritiski, jossa laadukkaat juomat ja ammattitaitoinen baarimikko luovat elämyksiä vieraille. Sulava Cateringin räätälöity baaripaketti tuo juhliisi ripauksen luksusta. Suunnittelemme juomatilaisuutesi teeman mukaisesti ja baarimikkomme varmistaa, että jokainen drinkki on valmistettu täydellisesti. Meiltä saat kaiken tarvittavan onnistuneeseen baarikokonaisuuteen, joka jättää vieraillesi kestävän vaikutuksen.

Baaripalvelumme sisältää kaiken tarpeellisen: juomien koristeet, lasit, alkoholittomat mixerit sekä ostoslistan, joka helpottaa alkoholijuomien hankintaa. Meidän kauttamme juhlatarjoilu nousee uudelle tasolle, ja voit olla varma, että juhliisi jää uniikki ja mieleenpainuva leima. Anna meidän huolehtia juomatarjoilusta, niin sinä voit keskittyä viettämään ikimuistoista iltaa Lahden upeissa maisemissa.

Astia- ja kalustevuokraus

Juhlien järjestäminen vaatii paljon muutakin kuin herkullista ruokaa ja juomaa. Sulava Catering tarjoaa kattavan valikoiman astioita ja kalusteita, jotka täydentävät juhlapaikkasi ilmeen ja toimivuuden. Vuokraamme laadukkaita astiakokonaisuuksia sekä pöytiä ja tuoleja, jotka sopivat niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin, 30–200 hengelle. Meidän avullamme luot juhlatilasta toimivan ja esteettisesti miellyttävän.

Olipa kyseessä sitten tyylikäs cocktail-tilaisuus tai rento perhejuhla, meidän kalusteemme ja astiamme ovat valmiina täydentämään juhlatilaasi. Meiltä löydät kaiken tarvittavan, jotta voit keskittyä olennaiseen – juhlien viettoon ja vieraiden viihtyvyyteen. Anna Sulava Cateringin auttaa sinua luomaan täydelliset puitteet juhlillesi Lahdessa.