Siirry pääsisältöön

Tekijöitä ja tunnelmaa

Kun suunnittelet juhlaa, olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäivät tai yritystapahtuma, haluat varmasti, että tarjoilu on unohtumaton osa kokemusta. Sulava Catering tuo Lahden alueen parhaat maut suoraan juhlapöytääsi. Kokenut tiimimme tietää, että jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme tarjoilun juuri sinun toiveidesi mukaan. Tarjoamme paitsi herkullista ruokaa, myös kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen, joka tekee juhlastasi saumattoman ja ikimuistoisen.

Sulava Cateringin juuret ovat syvällä Lahden ravintolamaailmassa, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tuo juhliisi paitsi laadukkaan palvelun, myös paikallisen tunnelman. Juhlien suunnittelu voi olla stressaavaa, mutta avullamme voit keskittyä nauttimaan päivästäsi ilman huolia – meiltä löytyy osaaminen ja vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tilaisuuteen.

Henkilökunta kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Juhlien onnistuminen ei ole pelkästään kiinni hyvästä ruoasta – tarvitaan myös ammattitaitoista henkilökuntaa, joka huolehtii siitä, että kaikki sujuu kuin tanssi. Sulava Cateringin iloinen ja kokenut tiimi on valmiina auttamaan juhlapäiväsi järjestelyissä niin keittiön puolella kuin tarjoilussakin. Meiltä saat henkilökunnan, joka ei ainoastaan palvele vieraitasi, vaan myös luo lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin tilaisuuteesi.

Olipa kyseessä sitten intiimi perhejuhla tai suurempi yritystapahtuma, henkilökuntamme varmistaa, että jokainen yksityiskohta on huolella mietitty. Heidän ammattitaitonsa ja palvelualttiutensa takaavat, että voit itse keskittyä olennaiseen – vieraiden viihtyvyyteen ja juhlan ainutlaatuisen tunnelman luomiseen.

Kattava baarikokonaisuus

Mikä olisikaan juhla ilman laadukasta juomatarjoilua? Sulava Cateringin baaripalvelut tuovat tilaisuuteesi ripauksen glamouria ja ammattitaitoisen baarimikon, joka valmistaa juomat taidolla ja tyylillä. Räätälöimme drinkkilistan toiveidesi mukaan ja huolehdimme, että baarikokonaisuus palvelee juuri sinun juhlasi teemaa ja tunnelmaa. Meiltä saat kaiken tarvittavan onnistuneeseen juomatarjoiluun – lasit, koristeet, alkoholittomat mixerit ja jopa kauppalistan, jotta voit hankkia juomat helposti ja vaivattomasti.

Baaripalvelumme ovat juuri se lisä, joka nostaa juhlasi uudelle tasolle. Baarimikkomme ovat paitsi taitavia juomien valmistajia, myös loistavia tunnelmanluojia. Tiimimme ammattitaito ja aito palveluhenkisyys varmistavat, että juomatarjoilu on sujuvaa ja vieraillesi miellyttävä kokemus.

Astia- ja kalustevuokraus

Juhlien järjestäminen vaatii paljon muutakin kuin vain ruoan ja juoman. Sulava Catering tarjoaa kattavan valikoiman astioita ja kalusteita, jotka täydentävät juhlatarjoilusi ja luovat toivomasi ilmeen tilaisuuteesi. Vuokraamme laadukkaita astiakokonaisuuksia sekä pöytiä ja tuoleja, jotka sopivat niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin, 30–200 hengelle. Avullamme voit luoda tyylikkään ja toimivan ympäristön juhlillesi, ilman että sinun tarvitsee huolehtia yksityiskohdista.

Astia- ja kalustevuokrauksemme on suunniteltu helpottamaan juhlien järjestämistä. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin teemoihin ja tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten elegantti illallinen tai rento cocktail-tilaisuus, meiltä löydät kaiken tarvittavan luodaksesi täydellisen juhlatilan.