COCKTAILPALAT
COCKTAILPALAT
Minimitilaus 20 kpl/cocktailpala
Pidempikestoiseen tilaisuuteen on hyvä laittaa tarjolle 4–6 erilaista suolaista ja 1–2 erilaista makeaa cocktailpalaa. Kutakin cocktailpalaa suosittelemme varaamaan 1–2 kappaletta osallistujaa kohti.
Lyhyempiin tilaisuuksiin (1-2 h) sopiva määrä on yleensä noin kolme erilaista cocktailpalaa.
Leipäjuustoa, omenahilloketta
Rapucocktailia
Sesongin savukalaa, kanttarellimoussea
Marinoitua fetajuustoa, basilikaoliiveja
Grillattua munakoisoa
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Jumbo-oliiveja
Marinoituja paprikoita
Valkosipuliherkkusieniä
Manchego-juustoa
Pinaatti-fetajuustopiiraita
Balsamicolohta, rucolaa
Chili-marinoituja jättirapuja
Kanavartaita, anis-soijasiirappia
Paahtopaistia, piparjuurikermaa
Serrano-kinkkua ja cantaloupemelonia/ parmankinkkuun käärittyä melonia ja pecorinojuustoa
Mausteisia lihapullia, tzatzikia
Täytettyjä tuulihattuja (savukala, savuporo, kasvis yms.)
Maalaisleipää ja graavilohta