Siirry pääsisältöön

Tee otsikot Lahti paikkakuntaa ajatellen

Juhlien järjestäminen Lahdessa vaatii paikallista näkemystä ja ymmärrystä siitä, mitä lahtelaiset juhlissaan arvostavat. Sulava Catering tuntee Lahden sykkeen ja tarjoaa juhliisi paikallista makua sekä tunnelmaa. Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, häät tai muut perhejuhlat, meidän kauttamme saat juhliisi juuri oikeanlaisen tarjoilun, joka kunnioittaa paikallisia perinteitä ja tuo samalla uusia tuulia pöytään.

Lahti on tunnettu urheilukaupunkina, mutta myös sen kulttuuritarjonta ja yrittäjyys ovat nousussa. Tämä näkyy myös juhlien tarjoiluissa, joissa yhdistyvät perinteiset maut ja modernit trendit. Sulava Cateringin asiantunteva tiimi auttaa sinua suunnittelemaan tarjoilun, joka puhuttelee juuri sinun vieraitasi ja tekee juhlastasi ikimuistoisen.

Tekijöitä ja tunnelmaa juhliisi

Juhlien onnistuminen ei ole pelkästään herkullisista ruoista kiinni, vaan myös oikeanlaisesta tunnelmasta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Sulava Cateringin tiimi koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka takaavat, että juhlatarjoilusi Lahdessa sujuvat saumattomasti ja jättävät vieraasi hymyilemään. Meiltä saat kaiken tarvittavan, jotta voit keskittyä nauttimaan juhlastasi ilman huolia.

Henkilökuntamme huolehtii kaikista yksityiskohdista, alkaen suunnittelusta aina toteutukseen asti. Tarjoilijamme ja keittiöhenkilökuntamme varmistavat, että ruoka on paitsi maittavaa, myös esteettisesti esille laitettua. Heidän ammattitaitonsa ja palvelualttiutensa ovat avainasemassa, kun haluat järjestää unohtumattoman juhlatarjoilun Lahdessa.

Baarikokonaisuus juhliin

Juhlien kohokohta on usein baaritiski, joka tarjoaa vieraille mahdollisuuden nauttia juuri heidän makuunsa sopivia juomia. Sulava Cateringin baaripalvelut ovat räätälöitävissä juuri sinun tilaisuuteesi sopiviksi. Baarimikkomme suunnittelevat kanssasi juhlajuomat, jotka täydentävät tarjoilua ja luovat juhliisi rennon ja nautinnollisen ilmapiirin.

Meiltä saat kaiken tarvittavan onnistuneeseen baarikokonaisuuteen: tyylikkäät lasit, juomien koristeet, alkoholittomat mixerit sekä kauppalistan, joka helpottaa alkoholijuomien hankintaa. Ammattitaitoinen baarimikkomme huolehtii, että juomat valmistuvat sujuvasti ja juhlatunnelma pysyy korkealla koko illan ajan.

Astia- ja kalustevuokraus

Juhlien järjestäminen vaatii usein suuren määrän astioita ja kalusteita, jotka eivät välttämättä ole helposti saatavilla. Sulava Catering tarjoaa kattavan valikoiman astioita ja kalusteita, jotka sopivat niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Vuokraamme laadukkaita astiakokonaisuuksia, pöytiä ja tuoleja, jotka ovat käytettävissäsi 30–200 hengen tilaisuuksiin Lahdessa ja lähialueilla.

Meidän kauttamme saat kaiken tarvittavan, jotta juhlapaikkasi muuttuu toimivaksi ja viihtyisäksi. Olipa kyseessä sitten tyylikäs illallinen tai rento cocktail-tilaisuus, meidän astia- ja kalustevuokrauspalvelumme varmistavat, että sinulla on käytössäsi kaikki tarvittava. Näin voit keskittyä olennaiseen – vieraiden viihtyvyyteen ja juhlan onnistumiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit