Siirry pääsisältöön

Loistava tunnelmaa juhliisi

Sulava Catering on synonyymi laadukkaalle ja monipuoliselle buffet-cateringille. Meidän käsissämme jokainen tilaisuus muuttuu unohtumattomaksi elämykseksi, olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, häät tai muut juhlat. Kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta pystymme räätälöimään juuri sinun tarpeisiisi sopivan catering-kokonaisuuden, joka huokuu makua ja tyyliä. Kun tilaisuutesi vaatii sitä jotakin, Sulava Catering astuu kuvaan. Tarjoamme paljon enemmän kuin vain ruokaa: Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa henkilökunnan, astiaston ja kalusteet. Avullamme järjestät tapahtuman, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty ja toteutettu. Anna meidän huolehtia käytännön järjestelyistä, niin sinä voit keskittyä nauttimaan juhlastasi.

Osaava henkilökunta apuna

Ei ole merkityksetöntä, kuka tilaisuudessasi tarjoilee tai valmistaa ruoan. Sulava Cateringin henkilökunta on ammattitaito näkyy jokaisessa tarjoilussa ja palvelun laadussa. Iloinen ja kokenut tiimimme varmistaa, että tapahtumasi sujuu saumattomasti alusta loppuun. Olipa kyseessä sitten intiimi illallinen tai suuri yritystapahtuma, meidän henkilökuntamme on valmiina tekemään päivästäsi erityisen. Kokkimme sekä tarjoilijamme ovat alansa rautaisia ammattilaisia, jotka takaavat, että ruoka on paitsi herkullista myös esteettisesti esille laitettua. Heidän läsnäolonsa ja osaamisensa tuo tilaisuuteesi lisäarvoa ja varmistaa, että jokainen vieras tuntee itsensä tervetulleeksi ja hyvin palvelluksi.

Baarikokonaisuus iltaan

Mikä olisikaan juhla ilman laadukasta baaripalvelua? Sulava Catering tarjoaa räätälöidyt baaripalvelut, jotka nostavat juhlasi uudelle tasolle. Ammattitaitoiset baarimikkomme suunnittelevat juuri sinun tilaisuuteesi sopivat drinkit, jotka tarjoillaan tyylikkäästi ja persoonallisesti. Meiltä saat kaiken tarvittavan onnistuneeseen baarikokonaisuuteen, aina lasituksista ja koristeista alkoholittomiin mixereihin. Baaripalvelumme on helppo ja vaivaton tapa lisätä tilaisuuteesi glamouria. Me huolehdimme yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä juhlimaan. Baarimikkomme ovat paitsi taitavia drinkkien sekoittajia, myös loistavia tunnelmanluojia, jotka varmistavat, että juhlatilaisuutesi on ikimuistoinen.

Astia- ja kalustevuokraus

Jokainen yksityiskohta on tärkeä, kun haluat luoda täydellisen juhlatunnelman. Astia- ja kalustevuokrauspalvelumme sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit luoda juuri sellaisen ilmapiirin kuin haluat. Laadukkaat astiastot ja tyylikkäät kalusteet ovat saatavillasi, jotta voit keskittyä olennaiseen – vieraiden viihtyvyyteen ja juhlan onnistumiseen. Olipa kyseessä pieni kokoontuminen tai suuri gaala, kattava valikoimamme erilaisia astioita ja kalusteita mahdollistaa sen, että löydät juuri oikeat elementit tapahtumasi teemaan sopivaksi. Meiltä vuokraat kaiken tarpeellisen 30–200 hengen tilaisuuksiin, ja voit luottaa siihen, että kaikki on korkealaatuista ja hyvin ylläpidettyä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!