Siirry pääsisältöön

Tekijöitä ja tunnelmaa Lahden juhlatarjoiluihin

Kun suunnittelet juhlaa Lahdessa ja haluat varmistaa, että tarjoilu on ensiluokkaista, Sulava Catering on valintasi. Meidän kokenut tiimimme tuo juhliisi paitsi herkullista ruokaa, myös unohtumattoman tunnelman. Olipa kyseessä häät, yritystapahtuma tai perhejuhla, meidän kattava palvelumme huolehtii, että jokainen yksityiskohta on hiottu täydellisyyteen asti.

Laadukkaan ruoan lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, joka sisältää henkilökunnan ja astioiden vuokrauksen. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii, että juhlapäiväsi sujuu sulavasti alusta loppuun, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan tärkeästä päivästäsi vieraiden kanssa.

Henkilökunta tilaisuuksiin – Ammattitaitoa ja iloista palvelua

Sulava Cateringin vahvuus on sen henkilökunnassa. Meidän iloinen ja ammattitaitoinen tiimimme on valmiina palvelemaan niin keittiössä kuin tarjoilussakin. Juhlien suunnittelu ja toteutus on vaivatonta, kun voit luottaa siihen, että tarjoilu pelaa ja ruoka maistuu. Meidän henkilökuntamme huolehtii, että jokainen vieras tuntee itsensä tervetulleeksi ja hyvin palvelluksi.

Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan juhlien onnistumiseen. Kokeneet kokkimme valmistavat herkulliset ruoat ja tarjoilijamme huolehtivat, että jokainen vieras saa henkilökohtaista palvelua. Meidän tavoitteemme on tehdä juhlastasi ikimuistoinen kokemus, joka jää vieraiden mieleen pitkäksi aikaa.

Baarikokonaisuus – Nosta juhlasi uudelle tasolle

Juhlien kohokohta on usein baaritiski, josta saa laadukkaita juomia. Sulava Cateringin baaripalvelut ovat räätälöitävissä juuri sinun tilaisuuteesi sopiviksi. Baaripakettimme sisältää kaiken tarvittavan: drinkkien suunnittelun, ammattitaitoisen baarimikon, lasit, juomien koristeet ja alkoholittomat mixerit. Lisäksi laadimme sinulle kauppalistan ostettavista alkoholeista, jotta voit itse päättää juomatarjonnan laadusta ja määrästä.

Meidän baaripalvelumme avulla voit tarjota vieraillesi unohtumattoman makuelämyksen ja luoda juhliisi rennon ja nautinnollisen ilmapiirin. Baarimikkomme ovat kokeneita juomien valmistuksessa ja tietävät, miten luoda juuri oikeanlainen cocktail jokaiseen makuun. Anna meidän nostaa juhlasi uudelle tasolle ammattitaitoisella baaripalvelullamme.

Astia- ja kalustevuokraus – Tyylikkyyttä ja mukavuutta juhliin

Juhlien järjestäminen vaatii paljon muutakin kuin vain herkullista ruokaa ja juomaa. Sulava Catering tarjoaa astia- ja kalustevuokrausta, joka kattaa kaiken tarvittavan 30–200 hengen tilaisuuksiin. Meiltä saat vuokrattua kauniit astiastot, jotka täydentävät juhlapöydän ilmeen, sekä pöydät ja tuolit, jotka takaavat vieraiden mukavuuden.

Meidän kalustevalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten löydät varmasti juuri sinun tilaisuuteesi sopivat vaihtoehdot. Olipa kyseessä sitten intiimi illallinen tai suuri juhlatapahtuma, meidän kalusteemme ja astiastomme tuovat siihen viimeistellyn ja tyylikkään tunnelman. Anna meidän auttaa sinua luomaan juhlastasi visuaalisesti houkutteleva ja viihtyisä.