Siirry pääsisältöön

Tekijöitä ja tunnelmaa

Kun erityinen päiväsi kaipaa ripauksen ammattitaitoa ja makuelämyksiä, Sulava Catering on valintasi. Meidän kokenut tiimimme tuo juhliisi paitsi laadukkaan ruokakokemuksen, myös unohtumattoman tunnelman. Lahden alueella tunnettuja ravintoloitamme pyörittävä henkilökuntamme tietää, miten luodaan onnistunut tilaisuus. Olipa kyseessä häät, yritystapahtuma tai muu merkkipäivä, meiltä löytyy osaaminen ja palvelut, jotka tekevät juhlastasi ikimuistoisen.

Sulava Cateringin palvelut eivät rajoitu pelkästään herkulliseen ruokaan. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, joka sisältää niin henkilökunnan, astioiden kuin kalusteidenkin vuokrauksen. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä täysin nauttimaan juhlastasi, kun me huolehdimme käytännön järjestelyistä. Vähintään 30 hengen tilaisuuksiin räätälöimme palvelut juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Henkilökunta tilaisuuksiin

Laadukas palvelu on yhtä tärkeää kuin laadukas ruoka. Sulava Cateringin iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että tilaisuutesi Lahdessa sujuu suunnitelmien mukaan. Tarjoilijamme ja keittiöhenkilökuntamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka takaavat, että jokainen vieras saa yksilöllistä ja huomaavaista palvelua. Meidän tehtävämme on huolehtia, että juhlapäiväsi kuluu ilman stressiä.

Henkilökuntamme ei ainoastaan tarjoile ruokaa ja juomaa, vaan he ovat myös valmiita auttamaan juhlien suunnittelussa ja toteutuksessa. Heidän ammattitaitonsa ja kokemuksensa Lahden alueen tapahtumista tekevät heistä arvokkaan lisän mihin tahansa tilaisuuteen. Kysy tarjousta ja kerro toiveesi, niin räätälöimme palvelumme juuri sinun juhliisi sopivaksi.

Baarikokonaisuus juhliin

Haluatko nostaa juhlasi uudelle tasolle? Sulava Cateringin baaripalvelut tarjoavat juuri sen. Räätälöity baarikokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit tarjota vieraillesi unohtumattomat drinkit. Baarimikkomme suunnittelevat juomatarjonnan toiveidesi mukaan, ja heidän ammattitaitonsa varmistaa, että jokainen cocktail on valmistettu täydellisesti.

Baaripakettimme sisältää kaiken tarvittavan: lasit, juomien koristeet, alkoholittomat mixerit sekä ostoslistan alkoholeista, jotka sinun tulee hankkia. Meidän kauttamme saat myös baarimikon, joka huolehtii juomien valmistuksesta ja tarjoilusta. Tämä palvelu on saatavilla Lahden alueella, ja se takaa, että juhlasi jäävät vieraiden mieleen pitkäksi aikaa.

Astia- ja kalustevuokraus

Jokainen yksityiskohta on tärkeä onnistuneessa tilaisuudessa, ja se sisältää myös astiat sekä kalusteet. Sulava Catering tarjoaa astia- ja kalustevuokrausta, joka kattaa kaikki tarpeesi 30–200 hengen tilaisuuksiin Lahdessa. Valikoimastamme löydät erilaisia astiakokonaisuuksia sekä pöytiä ja tuoleja, jotka sopivat niin pieniin kuin suuriinkin juhliin.

Meidän kauttamme voit vuokrata kaiken tarvittavan, jotta juhlatilasi näyttää juuri sellaiselta kuin olet suunnitellut. Laadukkaat ja tyylikkäät astiat sekä kalusteet viimeistelevät juhlatilan ilmeen ja tekevät tilaisuudestasi entistäkin hienostuneemman. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin autamme sinua löytämään juuri oikeat tuotteet juhliisi.