Siirry pääsisältöön

Täydellinen Catering-palvelu Lahteen

Olitpa järjestämässä häitä, yritystapahtumaa tai perhejuhlaa Lahdessa, Sulava Catering tarjoaa sinulle luotettavan ja laadukkaan kumppanin juhlatarjoiluihin. Meidän kokenut tiimimme tuo pöytääsi paitsi herkulliset makuelämykset, myös sujuvan palvelun, joka tekee juhlastasi unohtumattoman. Santa Fé Cateringin pitkäaikainen kokemus on nyt uudistunut Sulava Cateringin myötä, ja olemme valmiita palvelemaan sinua entistäkin monipuolisemmin.

Laadukkaat raaka-aineet ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat, että tarjoilusi vastaavat korkeimpiakin odotuksia. Olipa kyseessä sitten pieni perhejuhla tai suuri yritystapahtuma, Sulava Catering räätälöi tarjoilut toiveidesi mukaan. Meiltä saat kaiken tarvittavan juhlien onnistumiseen – astiavuokrauksesta baaripalveluihin.

Henkilökunta, joka tekee juhlastasi sujuvan

Juhlien järjestäminen voi olla stressaavaa, mutta Sulava Cateringin avulla voit keskittyä nauttimaan tilaisuudestasi. Tarjoamme paitsi herkullista ruokaa, myös kokeneen ja iloisen henkilökunnan, joka huolehtii keittiö- ja tarjoilutehtävistä. Ammattitaitoiset kokkimme ja tarjoilijamme varmistavat, että juhlatarjoilusi sujuvat kuin tanssi.

Henkilökuntamme on valmiina auttamaan juhlapäiväsi suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta voit itse keskittyä vieraiden viihtyvyyteen. Meiltä saat henkilökuntaa niin keittiöön kuin tarjoiluunkin, ja voit olla varma, että jokainen yksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Monipuoliset baaripalvelut juhliisi

Haluatko nostaa juhlasi tunnelman uudelle tasolle? Sulava Cateringin baaripalvelut tarjoavat juuri sen. Räätälöimme baarikokonaisuuden juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi, sisältäen drinkkien suunnittelun, ammattitaitoisen baarimikon, lasit, juomien koristeet ja alkoholittomat mixerit. Lisäksi laadimme sinulle kauppalistan ostettavista alkoholeista.

Baaripalvelumme avulla voit tarjota vieraillesi laadukkaat ja visuaalisesti houkuttelevat juomat, jotka täydentävät juhlatarjoilusi. Baarimikkomme huolehtivat siitä, että juomat valmistuvat sujuvasti ja että jokainen vieras saa nauttia juuri sellaisen cocktailin kuin haluaa.

Astia- ja kalustevuokraus kaikenkokoisiin juhliin

Ei ole väliä, suunnitteletko intiimiä illallista 30 hengelle vai suurta juhlaa 200 vieraalle, Sulava Cateringin astia- ja kalustevuokrauspalvelu kattaa tarpeesi. Tarjoamme laajan valikoiman astioita, pöytiä ja tuoleja, jotka sopivat niin perinteiseen kuin moderniinkin juhlatilaan.

Meiltä löydät kaiken tarvittavan juhlatilan somistukseen ja toimivuuteen. Vuokraamme korkealaatuisia astioita ja kalusteita, jotka ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Anna meidän auttaa sinua luomaan juhlatila, joka heijastaa tilaisuutesi luonnetta ja tekee siitä ikimuistoisen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit