Siirry pääsisältöön

Tekijöitä ja tunnelmaa juhliisi

Sulava Catering on uusi nimi catering-alan kartalla, mutta kokemuksemme puhuu puolestaan. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuosia Santa Fé Catering -nimen alla, ja nyt olemme yhdistäneet voimamme tarjotaksemme entistäkin parempaa palvelua. Kauttamme järjestät unohtumattomat juhlat, oli kyseessä sitten yritystapahtuma, häät tai muu merkkipäivä.

Tarjoamme paitsi herkullista ruokaa, myös kattavat lisäpalvelut, jotka tekevät juhlastasi vaivattoman. Henkilökuntamme on valmiina varmistamaan, että tapahtumasi sujuu sulavasti alusta loppuun. Tutustu palveluihimme alta tai lue lisää www.sulavacatering.fi.

Osaava henkilökunta kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Laadukas catering ei ole pelkästään ruokaa, vaan myös palvelua. Sulava Cateringin iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii, että tarjoilu sujuu ja vieraasi ovat tyytyväisiä. Meiltä saat keittiö- ja tarjoiluhenkilökuntaa, jotka ovat tottuneet työskentelemään erilaisissa tilaisuuksissa ja takaavat, että juhlasi sujuvat ilman yllätyksiä.

Henkilökuntamme on koulutettu huolehtimaan kaikista yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan juhlastasi. Olipa kyseessä sitten pieni perhejuhla tai suuri yritystapahtuma, henkilökuntamme varmistaa, että kaikki sujuu kuin tanssi.

Baarikokonaisuus juhliin

Juhlat eivät ole mitään ilman hyviä juomia. Sulava Catering tarjoaa baaripalvelut, jotka nostavat tilaisuutesi uudelle tasolle. Räätälöity baaripakettimme sisältää kaiken tarvittavan: drinkkien suunnittelusta ja baarimikosta lasit ja koristeet. Lisäksi annamme sinulle kauppalistan, jotta voit hankkia juhliisi sopivat alkoholit.

Baaripalvelumme avulla voit tarjota vieraillesi unohtumattomia makuelämyksiä. Baarimikkomme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka osaavat valmistaa niin klassikot kuin trendikkäät uutuuscocktailitkin. Anna meidän huolehtia juomatarjoilusta, niin sinä voit keskittyä juhlimaan.

Astia- ja kalustevuokraus

Tarvitsetpa sitten astioita, pöytiä tai tuoleja, Sulava Cateringin kattava vuokravalikoima palvelee sinua. Meiltä voit vuokrata kaiken tarvittavan 30–200 hengen tilaisuuksiin. Laadukkaat ja tyylikkäät astiastot sekä kalusteet viimeistelevät juhlatilan ilmeen ja tekevät tilaisuudestasi entistäkin ikimuistoisemman.

Tiedämme, että jokainen yksityiskohta on tärkeä – siksi tarjoamme vain parasta kalustoa ja astioita, jotka sopivat niin perinteisiin kuin moderneihinkin juhliin. Ota yhteyttä ja kysy lisää astia- ja kalustevuokrauksestamme, niin autamme sinua suunnittelemaan täydellisen juhlan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit