Siirry pääsisältöön

Tekijöitä ja tunnelmaa tapahtumaasi

Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, häät tai muu merkkipäivä, tapahtuman järjestäminen vaatii huolellista suunnittelua ja laadukasta toteutusta. Sulava Catering tuo tapahtumaasi paitsi makuelämyksiä, myös ammattitaitoisen tiimin, joka varmistaa, että jokainen yksityiskohta on huomioitu. Meidän kauttamme saat kaiken tarvittavan, kun tilaisuutesi koko on vähintään 30 osallistujaa. Tarjoamme herkullisen ruoan lisäksi myös henkilökunta- ja astiavuokrausta, jotta voit keskittyä nauttimaan tapahtumastasi.

Tapahtuman järjestäminen voi tuntua suurelta urakalta, mutta meidän avullamme prosessi sujuu sulavasti. Henkilökuntamme koostuu ravintola-alan ammattilaisista, jotka takaavat, että ruoka on paitsi maittavaa, myös esteettisesti esille laitettua. Meiltä löytyy kokemusta niin intiimeistä illallisista kuin suurista gaalaillallisista, ja olemme valmiita räätälöimään palvelumme juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Baarikokonaisuus juhliin

Eikö olisi upeaa, jos tapahtumassasi olisi oma baari, jossa tarjoillaan juuri sinun tilaisuuteesi suunniteltuja drinkkejä? Sulava Cateringin baaripalvelut tekevät tästä mahdollista. Baaripakettimme sisältää kaiken tarvittavan: drinkkien suunnittelun, ammattitaitoisen baarimikon, lasit, juomien koristeet sekä alkoholittomat mixerit. Lisäksi laadimme sinulle kauppalistan ostettavista alkoholeista. Tämä palvelu nostaa juhlasi varmasti uudelle tasolle ja jättää vieraasi puhumaan tapahtumastasi vielä pitkään.

Baarikokonaisuus on loistava tapa lisätä tapahtumaasi glamouria ja tarjota vieraille unohtumaton elämys. Baarimikkomme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka osaavat luoda juuri oikeanlaisen tunnelman ja tarjoilla juomat tyylikkäästi. Olipa kyseessä sitten cocktail-tilaisuus tai rento illanvietto, meidän baaripalvelumme varmistavat, että juomat ovat osa onnistunutta kokonaisuutta.

Astia- ja kalustevuokraus

Tapahtuman visuaalinen ilme on yhtä tärkeä kuin tarjottavat herkut. Sulava Cateringin astia- ja kalustevuokrauspalvelu auttaa sinua luomaan juuri oikeanlaisen tunnelman tilaisuuteesi. Vuokraamme laadukkaita astiakokonaisuuksia, pöytiä ja tuoleja 30–200 hengelle. Olipa kyseessä sitten tyylikäs illallinen tai rento buffet, meiltä löytyy sopivat välineet jokaiseen tarpeeseen.

Astioiden ja kalusteiden valinta voi vaikuttaa suuresti tapahtuman tyyliin ja fiilikseen. Meiltä löydät eri tyylejä ja vaihtoehtoja, jotka sopivat niin moderniin kuin perinteiseenkin makuun. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri oikeat elementit, jotta tapahtumasi näyttää yhtä hyvältä kuin se maistuukin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit