Siirry pääsisältöön

Juhlien kohokohta: Herkulliset cocktailpalat

Tarjoilut ovat usein juhlien keskipiste ja jäävät vieraiden mieleen pitkäksi aikaa. Sulava Catering tarjoaa laadukkaat ja visuaalisesti houkuttelevat cocktailpalat, jotka on suunniteltu herättämään aisteja ja luomaan unohtumattomia makuelämyksiä. Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, häät tai muut perhejuhlat, meidän käsissämme tarjoilut muuttuvat taideteoksiksi, jotka tukevat tilaisuutesi teemaa ja tunnelmaa.

Valikoimamme cocktailpalat ovat saaneet inspiraationsa niin kansainvälisistä keittiöistä kuin kotimaisista klassikoista. Jokainen suupala on huolella valmistettu käyttäen tuoreita, laadukkaita raaka-aineita. Ammattitaitoinen tiimimme räätälöi tarjoilut toiveidesi mukaan, jotta ne vastaavat juuri sinun visiotasi.

Monipuoliset catering-palvelut juhliisi

Sulava Catering ei ole pelkästään ruokatarjoilujen asiantuntija. Meiltä saat kattavan palvelun, joka sisältää niin henkilökunnan, astioiden kuin kalusteidenkin vuokrauksen. Kun suunnittelet juhlia, voit luottaa siihen, että kaikki yksityiskohdat hoituvat ammattitaidolla. Meiltä saat iloisen ja kokeneen henkilökunnan, joka huolehtii niin keittiön pyörittämisestä kuin tarjoilustakin, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan juhlistasi.

Lisäksi tarjoamme baaripalvelut, jotka nostavat juhlasi uudelle tasolle. Baaripakettimme sisältää kaiken tarvittavan onnistuneisiin juhliin: drinkkien suunnittelusta ja baarimikosta aina lasitukseen ja koristeisiin. Voit myös vuokrata meiltä erilaisia astiakokonaisuuksia sekä pöytiä ja tuoleja, joten voit olla varma, että juhlatilasi näyttää yhtä upealta kuin maistuukin.

Laadukkaat raaka-aineet ja ammattitaitoinen tiimi

Laatu on meille Sulava Cateringissa kaiken A ja O. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Raaka-aineiden valinta on tärkeä osa laadukkaiden cocktailpalojen valmistusta, ja siksi käytämme aina tuoreita ja korkealaatuisia ainesosia. Ammattitaitoinen tiimimme koostuu kokeneista ja intohimoisista ruoanlaiton ammattilaisista, jotka takaavat, että jokainen tarjoiltava suupala on valmistettu huolella ja rakkaudella.

Me ymmärrämme, että jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen. Siksi kuuntelemme mielellämme toiveitasi ja räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä sitten pieni perhejuhla tai suuri yritystapahtuma, meidän tehtävämme on varmistaa, että juhliesi tai tapahtumasi ruoka ja palvelu ovat moitteettomia.