Siirry pääsisältöön

Tekijöitä ja tunnelmaa juhliisi

Sulava Catering tuo juhliisi paitsi makuelämyksiä, myös ammattitaidon ja tunnelman, joka muuttaa tilaisuutesi unohtumattomaksi kokemukseksi. Meidän kokenut tiimimme on valmiina luomaan juuri sinun tapahtumaasi sopivan ilmapiirin, olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, häät tai muut perhejuhlat Lahden alueella.

Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan suuremmillekin seurueille, alkaen 30 osallistujasta. Tarjoamme paitsi herkullista ruokaa, myös lisäpalveluita kuten henkilökunnan ja astioiden vuokrauksen. Anna meidän huolehtia yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan tärkeästä päivästäsi.

Henkilökunta tilaisuuksiin

Sulava Cateringin iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta on valmiina palvelemaan sinua ja vieraitasi. Tarjoilijamme ja keittiöhenkilökuntamme varmistavat, että tilaisuutesi sujuu saumattomasti ja että jokainen vieras saa nauttia laadukkaasta palvelusta. Meiltä saat henkilökunnan, joka ymmärtää erityistarpeesi ja toiveesi, ja toteuttaa ne ammattitaidolla.

Oli sitten kyseessä intiimi perhejuhla tai suuri yritystapahtuma, meidän henkilökuntamme huolehtii, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Voit luottaa siihen, että jokainen yksityiskohta on huomioitu ja että juhlapäiväsi on vaivaton ja ikimuistoinen.

Baarikokonaisuus juhliin

Eikö juhla ole juhla ilman laadukasta baaripalvelua? Sulava Catering tarjoaa räätälöidyt baaripalvelut, jotka nostavat tilaisuutesi uudelle tasolle. Baaripakettimme sisältää kaiken tarvittavan: drinkkien suunnittelusta ja baarimikosta aina lasitukseen ja juomien koristeisiin asti.

Meiltä saat myös kattavan kauppalistan, joka helpottaa alkoholijuomien hankintaa. Baarimikkomme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka takaavat, että juomatarjoilu sujuu tyylikkäästi ja että jokainen vieras saa nauttia mestarillisesti valmistetuista cocktaileista.

Astia- ja kalustevuokraus

Järjestätpä sitten pienen kokoontumisen tai suuren gaalan, Sulava Cateringin astia- ja kalustevuokrauspalvelu tarjoaa kaiken tarvittavan. Meiltä löytyy laaja valikoima astioita ja kalusteita, jotka sopivat niin perinteiseen kuin moderniinkin makuun, ja voimme palvella 30–200 hengen tilaisuuksia.

Vuokraamme kauniita ja laadukkaita astiastoja, pöytiä ja tuoleja, jotka täydentävät tilaisuutesi ilmeen ja tekevät siitä entistäkin tyylikkäämmän. Meidän avullamme voit luoda juuri sellaisen ympäristön, joka heijastaa tilaisuutesi luonnetta ja tekee siitä unohtumattoman.